mandag 22. september 2008

Lopper og slikt...

Det ble faktisk 4 loppe marked på meg og lille A i helgen, noe måtte vi jo finne på når vi var alene:-) På det første loppemarkedet fant lille A en fin liten rød DBS trehjul sykkel. Den står i hagen vår nå! Når jeg spurt henne om vi skulle kjøre på et loppemarked til, svarte hun bare, Loppemarked, HURRA!! Så da var det bare å komme seg avgårde. Det jeg ikke hadde tenkt på var at på noen loppemarked har de alle lekene ute, og ikke innom hus.... Og jammen var det en lik trehjul sykkel der og gitt og ikke minst en stygg sliten plastik trillebår... Var ikke sånn trillebår jeg hadde ønska meg. Så den står heldigvis ikke i hagen.

Vi rakk ikke komme oss ut før en stund etter at de hadde åpnet markedene, så jeg gikk nok glipp av de fine møblene jeg kikker etter og ikke minst skuvsenga som jeg ønsker meg.... Men det kommer heldigvis flere i oktober, og da skal jeg være tidlig ute. Fant en fin gammel bok om Ole Brum og en tegnebok til lille A, så de kose vi oss med i helgen.

I dag kom mandagen over oss, noen i barnehagen og andre på jobb. Heldigvis uten så mye hes og bles om morningen. Vi er veldig heldige sånn.

Tusen takk for alle kommentarer jeg får, det gjør blogging mye kjekkere når jeg vet at noen gidder lese det jeg skriver.

Ønsker alle som er innom en flott uke!

2 kommentarer:

Noralill sa...

Heisann!Kjempefin trehjulsykkel! Akkurat ein slik hadde eldsteguten her i huset òg...eller var det jenta??hmmm

Ser du spør om nokon kjøkkenleverandørar lagar slike gamle kjøkken med skyvedør..og eg veit om eit firma i sverige som har spesialisert seg på den slags...men husker ikkje namnet...
skal prøve å finne det ut...

Ha ei fin veke vidare! Hels den komande bursdagsguten/mannen...hihi

frk.Kreativ sa...

Så fin trehjulsykkel :)Nå så jeg hilsenen fra deg,da skal jeg få den inn på sia mi i morgen! Tusen takk :)