onsdag 10. september 2008

Strikking og hekling og slikt...

Tro det eller ikke, men jeg har heklet en lue. Jeg har lenge ønsket meg å kunne hekle, men har hatt litt tungt for det. Er jo så masse søte ting man kan hekle til små jenter og hadde vert kjekt å laget noe selv innimellom. Ikke bare ty til Besta hele tiden. Men nå har jeg jammen klart det, en hel liten lue. Til og med uten oppskrift,helt fra mitt eget hode. Nå må jeg vel innrømme at jeg hadde litt opplæring sist jeg var heime hjå mamma, men er heklet helt på egen hånd. Bør vel nevnes at den ble altfor liten til vår lille A, så får se om jeg finner en baby å teste den på etter hvert. Jeg har og faktisk liggende en "lær å hekle" bok, som er Noralill sin, hun er jo en heklguru. Tenkte jeg skulle ta en titt i den igjen nå å se om jeg kan lært noen flere triks der. Strikking derimot har jeg drevet med lenge, skal nok innrømmes her at det har til tider vert med varierende resultet. Har en eget evne til å rette litt på oppskriftene :-)Gjøre litt endringer til det bedre... Ender som regel i et stykke strikk som ikke kan brukes. Men nå følger jeg oppskriften. Fant en fin liten vest i en brosjyre fra Sandnes Alpakka som jeg hadde lyst å prøve. Har aldri strikket slikt hullmønster som den har øverst, men må jo prøve seg en gang. Når jeg tenker meg om følger jeg vel ikke helt oppskriften her heller, strikker jo i babyull og det er jo et helt annet garn..... :-) Men ho i butikken sa at det kom til å gå veldig bra, så da får vi se når vesten er ferdig. Bilder kommer.
Jeg leser på andre sine blogger at folk sliter med dårlig samvittighet pga av dårlig tid til blogging. Selv om jeg er helt ny i denne verden kjenner jeg meg litt igjen, jeg blogger jo for min egen del og, men føler jeg presset for å oppdatere. Der er jo veldig morsomt og en fin avkobling bare man kommer igang, men er så utrolig mye annet som skulle vert gjort først. Derfor tar det innimellom litt tid før det kommer nytt fra denne fronten.
Nå skal jeg ha meg en tur på Ikea, jeg har fri i dag og lille A er i barnehagen og koser seg. Det går forresten veldig bra. Vi skal nemlig i gang med prosjekt kontor en av de nærmeste dagene og da trengs litt knekter og slikt fra Ikea. Bilder og mer om prosjektet kommer senere.
Tusen takk for alle kommentarer, det er kjempe moro å se at andre leser bloggen min.
Ha en flott da alle sammen.

3 kommentarer:

Srinsessa sa...

Vaken til husmor du har blitt altså, både tid til hekling og strikking ? :-)
Det er noe annet enn "gamle dager" må man si..he,he..

Blir spennende å se vest-prosjektet, jeg tror absolutt at du får det til.

Ha en deilig aften.

Noralill sa...

Så kjekt å sjå at du heklar! Kjempefin hua!!

Det går heldigvis mykje betre i barnehagen med vetla trollet, ho smiler og vinkar når eg reiser...phu! Det er godt me er kome så langt iallefall...

Ha ei fin arbeidsveke som kjem! SÅ snakkast me...

BeBe`s blogg sa...

Hei, det er en hilsen til deg på bloggen min.:o)