onsdag 25. mars 2009

En liten pakke på vei...

Da er det en liten pakke på vei til Bergen, så håper jeg den faller i smak både hos mor og datter :-) Det blir litt ekstra moro både å strikke og å gi bort når noen ønsker seg det man lager. Må vise frem litt mer av vårtegnene våre her hjemme, min store bekymring er bare hvor jeg skal gjøre av alle grønnsakene som vi har forplantet inne. Alle blomsterpotte ute som jeg skal plante grønnskaene ut i er jo fulle av blomsterløker. Med de temperaturer vi har her kommer jo ikke de løkene til å blomstre med det første:-) Dette skal bli planter med biff tomater. Jeg har nå malt ferdig en av korgene som jeg kjøpte på IKEA for en ukes tid siden, og den er tatt i bruk og brukes bra hver dag. A ble veldig glad for den nye korgen og tok den i bruk med en gang. Litt mer ok enn å ha alle tingene i en pose...... De andre korgene skal og males etter hvert, i litt forskjellige farger. Så må jeg bare takke for alle flotte kommentarer, de er så utrolig morro med respons på innleggene mine og kommentarer på det jeg gjør. TUSEN TAKK!
En fin fin uke til dere alle sammen!

4 kommentarer:

Jannicke sa...

Så flink og kreativ du er!!
Den luen var søt, tenker det er en liten bergensjente som blir glad, ja :o)
Ha en flott kveld! J.

Srinsessa sa...

Hei - det er veldig hyggelig å følge med på siden din.
Vi som bor i nærheten... gleder oss jo til snøen smelter og det blir grillings og hygge på verandaen i sommer :-)

BeBe`s blogg sa...

Pyttsan, du har sikkert ingenting å grue deg til, selv om du har hatt "pause" fra slalåmskiene, så har du sikkert teknikken inne. Verre med meg, som aldri har prøvd. Ønsker deg og dine ei fin påskefeiring!:o)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務