lørdag 7. mars 2009

Lørdagskveld

Endelig har jeg komt litt mer igang med sying, hadde en liten pause denne uken siden det har vert litt hektisk på andre fronter. Nå er gardinene til A ferdige, på tide, er tross alt 1 1/2 år siden hun flyttet inn på rommet sitt. Har ikke fått hengt de opp ennå, der trenger jeg hjelp av Handy og han er på jobb i kveld. Skal ta et bilde når de er kommet på plass, forhåpentligvis tar ikke det like lang tid som å få de sydd :-) På vei hjem fra jobb i går var jeg innom Grønn på Lilleaker, det er en utrolig fin butikk. Ikke bare har de kjempegode brød, oster og annen mat, men de har og litt interiør, blomster og kafé, alt på ett sted, kan det bli bedre :-). Finner alltid noe jeg "trenger" når jeg er innom :-) Denne gangen ble det noen gode oster, en flaske balsamico, et maleskrin til A og en liten fin korg til rommet hennes. Jeg driver med litt fornying av rommet til A, sånn litt etter litt utover våren skal det bli litt mer barnevennlig. Planen er at det skal bli et kjekt rom å leke i, sånn at det blir mer barnehøyde på ting og mer orden på lekene. Jeg venter bare på fint ver å male i og en Handyman med tiltakslyst! Hint Hint!!! Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen med strikketøyet å se på tv resten av kvelden. Har en heftig kink i nakken, så jeg må fint vente til Handy kommer hjem før jeg tørr legge meg nedpå :-)
Håper dere alle får en fin helg videre.

4 kommentarer:

Jannicke sa...

Håper mr handyman tar hintene dine nå da, haha!
God natt!!

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Gleder meg til å se bilder av rommet med de nye gardinene. Håper du er blitt bedre. Klem Siv

BeBe`s blogg sa...

Håper det går bra med nakkekinken. Vi får vel snart se bilder av gardinene ferdig opphengt, regner med at handyman har ordna opp. Ha ei fin, ny uke!

Anonym sa...

Kjenner igjen det stoffet! jeg synes det er så fint og det blir sikkert kjempe fint som gardiner, gleder meg til å se de helt ferdige!