søndag 5. april 2009

Vårtegn og gardiner.....

Nå begynner det å spire i små kroker rundtom ute langs husveggen, endelig. Jeg har måka vegg all snøen i blomsterbed og krukker så ting skal få litt fortgang. Er så utrolig moro å gå ute å kikke på alle knopper hver dag i solen. Det strekker seg lengre og lengre opp av jorden for hver dag som går. Gleder meg til å komme hjem etter påskeferie å se hvor langt alle tulipaner og andre løkplanter (husker jo ikke helt hva alt jeg har plantet er) er kommet da.
Jeg driver fortsatt med litt gardinsying, jeg er vel nå opp i tredje variant på kjøkkenet. Den første ble skeiv og feil, veldig vanskelig med to tynne stoff som skulle sys opp og sammen igjen. Ikke noe prosjekt for en nybegynner.
Neste variant, denne blomstrete var jo engentlig litt søt, men hadde jo bare stoff til det ene vinduet.
Så da måtte jeg ut på jakt etter nytt stoff på Åhlens, fant et fint stripete ett som jeg likte veldig godt. Lett å sy på var det og. Så gjør det jo hverdagen letter når stoffet har striper eller ruter da, litt enklere å få rett da :-)
Denne kanten skulle nok vert sydd opp egentlig, men jeg likte den så godt, gjorde liksom hele gardinen. Det ble faktisk ganske fint til slutt, Åhlens gardinene gjorde susen, de er en del mørkere enn det ser ut som på bildene, så det er litt farge mot de hvite veggene. Vi har ikke startet påskeferie her hos oss helt enda, så litt mer påskeinnlegg kommer etter hvert. Forhåpentligvis kommer det og noen bilder av hytte i snøen som bader i flott sol. Det er i hvertfall det vi håper på, å få oss noen dager på fjellet med fint ver. Til dere som har startet ferien, GOD PÅSKE! Til dere andre, takk for at dere kikket innom :-)

1 kommentar:

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer med nye gardiner. De ble lekre. Velkommen inn til ny konkurranse hos meg. Påskeklem Siv