mandag 16. mars 2009

Før og etter...

Da endelig er den ferdig, den store flotte lysekruna. Det vil si, jeg fant ut under monteringen at jeg må male litt til, men det er bare litt flikking, så det er fort gjort. Litt før og etter bilder følger.... Og slik ble den med 3 lag hvitmaling inkludert ett lag med grunning. Som dere ser på bildene så mangler jeg en av de pappgreiene som dekker rundt feste for lyspæren. Spørs om en liten frøken skal være med på jakt etter den i kjelleren i morgen. Skjermen som jeg kjøpte på IKEA passet jo selvfølgelig ikke, så er litt usikker på hva jeg skal gjøre med den saken. De som kom med lampen passer jo ikke nå, det ser man jo :-) Noen som har prøvd å male lampeskjermer? Tar gjerne i mot tips. Måtte bare vise bilde av perleblomsten min i den fine mugga, synes de passet så fint i lag. Så driver jeg med litt ulovligheter, ho naprapatdamo jeg går til sier jeg må holde meg unna striking en stund til, men klarte ikke holde meg vekke lenger... :-) En god venninne av meg ønsket en lue til datteren sin, av den typen som jeg har strikket flere av. Det var så kjekt at hun synes de var pene og vil ha en, at jeg måtte bare begynne på den med en gang. Får bare håpe den faller i smak hos den frøkna som skal bruke den og :-) En solfylt uke til dere alle som er innom bloggen min!

9 kommentarer:

Henriette sa...

Så flink du er!!!! Lysekruna vert kjempefin:)Flink til og strikke og du:0) Eg får aldri mine prosjekt ferdig, så eg har gitt strikkinga litt opp;)

Ha ei god natt.
Klem:0)

Hemmafruns hörna sa...

Pärlhyacinter i en sååå fin mugg. Vårkänslor! En gammaldags ljuskrona kunde jag också tänkt mig, men jag vet inte hur jag kan hjälpa dig med skärmarna, tyvärr. Ha en god dag!

Srinsessa sa...

Hei,

Gleder meg til å se den hengt opp.
Skjermer ? .. Se f.eks på :
http://christiania-belysning.no/sider/produkt.asp?ID=210&vare=991346&type=produkter&liste=SKJ&ParentID=0 om de har noen skjermer du liker (CC vest)

Jannicke sa...

Heisan,
og takk for koselig hilsen!
Jeg elsker også perleblomster!!
Din var kjempefin i muggen!
Ha en flott tirsdag!
klem fra J.

Anonym sa...

Brødboksen kjøpte jeg på Europris for ca 1 mnd siden. Kostet ikke mye. Angrer for at jeg ikke kjøpte flere av tingene av emalje der....

Noralill sa...

SÅ flink du er! Den lysekruna vert nok kjempefin til slutt. Og eg veit ikkje om me har takka skikkeleg for den fine hua du har strikka til vetlatrulto her, men tusen takk iallefall! Den var jo kjempefin! Fekk veldig lyst å strikke eg òg..men eg kjenner min begrensning...

Ha ein fin veke der borte i snøen...her er våren komen! Håpar me snakkast snart...

BeBe`s blogg sa...

Lysekrona blir sikkert fin med nye skjermer. Synd Ikea-skjermene ikke passa, men kanskje du får bytta de. Tror ikke jeg hadde turt å male de gamle. Ha ei fortsatt fin uke, og snart er det helg igjen!:)

Sivs hus sa...

Hei, takk for hyggelig hilsen. Gratulerer med råkul lampe! Litt av en jobb! klem Siv

Ann-Hege sa...

Du er et skikkelig kjærringemne, altså! : ) Bra jobba!