søndag 2. mai 2010

Putekjøp

 
For en tid tilbake var det noen, husker dessverre ikke hvem, som anbefalte å ta en tur innom denne siden på Etzy. Rosehip lager de mest fantastisk putetrekk som jeg bare ble helt forelsket i, men så er det jo alltid litt skummelt å handle sånn på litt "ukjente" siden så langt borte. Men sist jeg handlet på Etzy helt fra Kina så gikk det som smurt, så hvorfor skulle det ikke gå som smurt å handle fra Canada :-) 
Når man bruker PayPal er det jo ingen sak å shoppe på Etzy. Så gleden var stor når denne puten kom i postkassen. Til den nette sum av Kr 180,- inkl frakt og det hele fra Canada, det synes i hvert fall ikke jeg er noe å klage på. Det kommer nok til å bli flere puter fra Rosehip i min sofa.
Nå i disse vår tider, blir det visse ikke prioritert så mye blogging, men jeg kikker stadig innom alle de flotte bloggene der ute. Må igjen bare si tusen takk for alle koselige kommentaere jeg får, de gjør gleden av å blogge enda større. 

Ha en fin mai uke og nyt våren!

2 kommentarer:

Jannicke sa...

Nydelig var den!!!

Klem J.

Anne Kristin sa...

Oi! Mannen som har måttet dra hjem på utallige puter fra våre utenlandsturer, stakkars, må nok nå finne seg i at det kommer enda fler inn i vårt hus, for puten din var herlig! Må sjekke denne siden og se om noe der egner seg til å friske opp stuen vår:-) Har en mistanke om at jeg finner noe der, og når prisen er så lav er det jo bare å handle. Takk for tipset!