lørdag 8. mai 2010

Stilforvirring...

Nå har vel jeg aldri vert opptatt av å ha en stil her hjemme, men jeg har de siste årene vert en salig blanding av brukt/retor, veldig hvit og litt sånn Rice og Green Gate. Jo, man kan lure på hvordan det ser ut hjemme hos oss :-)

Så plutselig her om dagen var jeg på innom Kremmerhuset, som har fått utrolig mye fint til fine priser. Jeg klarte ikke gå ut igjen uten denne søte lille koppen.


Et øyeblikk etterpå gikk jeg innom Home & Cottage, da sånn helt plutselig endrer jeg stil i løpet av noen få minutter og skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte denne sukkersøte koppen!!
Her har de jo mye finere kopper og som jeg føler er mye mer min stil (for øyeblikket)  :-)


Denne koppen med stjerne synes jeg bare er kjempe fin og ønsker meg mange flere. Til lengre inn i butikken jeg kommer, til mer meg kjenner jeg at denne butikken er meg. Både når det gjelder sofa, sengetøy, kopper og alt de andre fine de har.

Nå skal jeg skrive noe jeg antakelig kommer til å angre på, jeg burde ikke skrive dette sort på hvitt!!

Men, jeg er villig til å kvitte meg med alle bruktmøblene mine mot å kjøpe alt nytt på Home & Cottage. Jeg kvitter meg gjerne med alle gamle middagstallerker, mot nye fra Nora serien til H & C.

Det kjennes i hvert fall sånn denne uken:-)
Kjenner jeg håper at Handy ikke leser dette innlegget.......!?!
Forresten så kvitter jeg meg ikke med den gamle skjenken jeg arvet hjemmefra, heller ikke det gamle speilet jeg arvet eller Besta.....  
Men alle de andre tingene... hehe ja ja. Hva skal jeg si.
Denne søte prikkekoppen fra H & C ble og med hjem, en til meg og en til Handy, sånn at vi kan kose oss med te.

Det som er problemet er jo at alt dette varer antakelig ikke så lenge, skulle jeg kvittet meg med bruktmøblene mine, ville jeg begynt å grine uken etter i savn....
Men jeg skal i hvert fall svinge innom H & C oftere, bare for å kjenne på om jeg faktisk har funnet en stil, som kanskje kan vare en liten stund fremover.

Er du som meg, på utkikk etter stilen din, så anbefaler jeg på de sterkese å ta turen innom H & C, om du ikke allerede har vert der da.

Bare for å ha sagt det, er jeg ikke så opptatt av å ha en stil, men av å ha ting rundt meg som jeg liker.
Og ikke minst, så er jo alle disse tingene uvesentlig i den store sammenhengen, mine viktigste biter i live er A og Handy, uansett hvor mye pent de har på Home & Cottage.

Ha en stilfull helg videre!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det er ikke alltid like lett mht stil
er jo så mye flott
Tror som deg at det viktigste er at en er formøyd med det en har. Det er jo bare ting
Det som virkelig betyr noe er jo at en har noen som en er glad i og som er glad i en..

BeBe`s blogg sa...

Det var som om jeg skulle skrevet det selv! Er jeg innom Slettvoll i Tromsø og titter, så ønsker jeg å kopiere den stilen, og i neste øyeblikk står jeg på hodet i retrostoffer på loppis.:)

Jannicke sa...

..hehe, morsomt skrevet! Kjenner meg litt igjen - innrømmer det. Men så har jeg konkludert med at jeg har min egen stil, vil ikke binde meg hverken til rosemønster eller stjerner.. Som livet endrer seg, så endrer også smaken seg :o) Og det er jo helt greit :o)

Ps : Så fin og enkel header du har fått! Den likte jeg!

Klem J.