lørdag 6. november 2010

Elefanttid.....

Vi har funne frem saks og papir i ettermiddag, vi måtte gjøre ferdig vårt lille elefant prosjekt som vi begynte på for ei stund sida. Jeg har ingen tegnekunnskaper i det hele, derfor er liksom dette en litt enklere form for håndarbeid :-)

 

Synes elefanter er flotte dyr og i Rie Elise Larsen sitt papir blir de ganske så morsomme. 
 

De kan jo lages i alle slags farger og kreasjoner, tenkte å utvide med litt flere ville dyr etter hvert, men i dag ble det bare elefanter. Litt usikker på om jeg var så veldig fornøyd med de, men er jo en start :-)


Nå må jeg komme igang med dagens middag, vi skal kose oss med lammeribbe på grønnsakseng i ovnen. Skal bli godt med en skikkelig lammemiddag etter gammalt :-)

Ha en fin fin lørdagskveld og takk for at du kikke innom!

5 kommentarer:

Lene sa...

Kult!!!!

Anonym sa...

Kjempe fint! Så enkelt og likevel så dekorativt!
klem Igi

FlorasFrue sa...

Veldig fint - jeg ville trodd at de var kjøpt:)
Jeg vil også ha det samme stuebordet som du har fått deg - jeg hadde tilogmed finnannonsen til det gamle bordet klart..men typisk mannen syns jo at det gamle eikebordet er SÅ fint.. Synd at vi kjøpte et dyrt stuebord sist - da er det ikke så lett å bytte ut med Ikea sitt :)
Ha en fin tirsdag!
Kjersti

Scandinavian Retro sa...

Så søte! Har helt dilla på elefanter selv- de er jo noen herlige skapninger som også gjør seg godt rekonstruert på papir:)

borghild sa...

Så stilige elefantbildene ble!
Kjempefint papir også, det er et par der jeg ikke har sett, har det kommet nye prints nå nylig, tro? Kanskje må jeg sjekke 'Rie-butikken' min?;)
Den vesten du så på siden min, den har en oppskrift, ja, men jeg er veeeldig usikker på hvor jeg har lagt den... Lurer på om den er i et Drops-hefte, men det kan også være Sandnes eller Dale... Uff, ble ikke noe hjelp i dette, men jeg skal si fra dersom jeg finner igjen heftet:)
God onsdagskveld! Klem B:)