lørdag 3. april 2010

Litt mer barnerom

Ja da var vi tilbake fra Ålborg, en by jeg virkelig anbefaler om du ikke har vert der før. Liten koselig by med korte avstander til alt, masse kjekt å finne på for de minste, og ikke minst mange fine butikker for oss litt større :-)


Tenkte jeg skulle vise litt mer bilder fra A sitt rom, som nå da endelig er ferdig oppusset. Denne søte lille flyvende kua er en av favorittenen mine på rommet, den kommer fra Heatrow Airport sammen med Handy for noen få år tilbake. I fjor sommer fikk den en god venn i grisen som er like flagrende, de flakser med vingene begge to.


Grisen er for tiden forvist opp på hyllen sammen med "Raffen" fra Ikea, er han ikke bare super kul?


Over senga til A har vi hengt opp bilder fra nettsiden Feed Your Soul, en super fin side med bilder som du kan laste ned gratis. A fikk selv velge hvilken bilder hun ville ha selvfølgelig.


Av de tre bildene hun valgte synes jeg denne er finest, er så utrolig fine grønnfarger i bildet. Kommer dessverre ikke så bra frem på bildet her.


Da er hele A sitt ferdige rom vist her på bloggen, de andre innleggene fra rommet hennes finnere du her og her om du har lyst å se.

Som nevnt tidligere er det dårlig med påskepynt her hos oss, da vi sjelden er hjemme i påsken. I morgen får vi besøk av gode venner til påskelam, så jeg synes vi måtte ha litt som minnet om påskepynt.
Jeg har i kveld laget pynt, bla av fint papir fra Rie Elise Larsen som ble kjøpt i Ålborg. Skal vise dere i morgen.

Ha en flott påskeaften!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige detaljer fra barnerommet. Morsom flygende ku.

Helt enig i at Ålborg er en flott by, vi var der i sommer og koste oss.

Klem Igi

Anette {foreldremanualen} sa...

For et flott rom - kjempemorsomt med flyvende ku og gris!

Livs Lyst sa...

Så gøye og herlige figurer!

Liv ;O)

Stine sa...

Ååå, de bildene over senga var kjempefine!!!