onsdag 20. januar 2010

Endelig et interiørinnlegg
For en stund siden laga Handy en benk til rommet til A. Han har nå i lengre tid hintet om at jeg skulle blogge om denne, mulig han er litt nøgd med sine egen Handykunstner.... :-)som de ser på bildet var både Mummi og mora ganske så forundra over hva  de måtte være med på.........

For de som har følgt bloggen en stund, husker kanskje noen Ikea lekekasser som jeg malte lilla i sommer. Planen var hele tiden at de skulle lages en benk over disse.

 

Benken fungere kjempe bra både til lagerplass, sitteplass, klatreplass og til å leke på, den er flittig i bruk. Er gjort i en fei å rydde rommet med disse kassene til å ha leker i, så får man kassene ut av veien med å skyve de under benken.Synest løsningen ble ganske bra, det som er et pluss er at man slipper feste noe til vegg å lage stygge hull i gipsveggen. Siden jeg liker å gjøre om på rom stadig vekk,  er det en veldig fordel her hos oss. Handy har nok en gang vist at det ikke er tilfeldig han går under dette navnet her på bloggen. (Han er i skrivende stund i Køben, så fant ut at litt ekstra smisk kanskje kunne være litt lurt :-))

Det skal og sies at jeg ble kalt både gal, sprø og det som værre er fordi jeg ville selge den kjedelig Ikea reolen som var her, sånn at vi kunne lage denne løsningen. Det er lov å endre seg underveis i innredningsplanene, det som er så genialt at da har vi Finn.no. Der selger vi det vi ikke trenger lenger og kjøper fine brukte ting for en billig penge. Da trenger det ikke koste så mye når den interiørgale i huset endrer smak sånn ca fem ganger i året :-)Disse tre er i alle fall veldig fornøyde med sin nye benk, slev om de ikke ser helt sånn ut. Synes disse Mummi figurene er helt utrolig morsomme med sitt ville og forundra blikk, som om himmelen faller i hodet på dem når som helst.

Må bare si tusen takk for alle koselig kommentarer og telefoner som kom etter forrige innlegg. 

Ha en kjempefin uke fortsatt!

4 kommentarer:

HønePøne sa...

Hei!
Så koselig blogg du har! :)
Genial oppbevaring av leker.. Jeg er også fan av mummi. De er skjønne :)
Gratulerer med kommende familieforøkelse!
Madeleine

FlorasFrue sa...

Veldig fin løsning på barnerommet -heldig du som har en handy :)
Jeg fikk ikke kommentert på forrige innlegg - men gratulerer!! Det er stort og jeg håper at formen er god :)
Klem

igi sa...

Kjempe fin benk - handy er flink!

Klem Igi

Noralill sa...

Ein veldig koseleg og imponerande fin benk vetla-trulto har fått seg! Og mumi-figurane er berre kjempesøte! Kan tenke meg at rydding går som ein drøm...

Ha ei fin fin helg i vente! Stooor klem frå oss!