søndag 20. september 2009

Slapp søndag

Etter 14 dager med sol og flott ver, er det i dag regn her hjå oss. Jeg og A har ikke vert utenfor døra, bare sløva på sofaen, tegna, perla og sett på tv. Til lunsj laga vi oss eplekakemuffins, noko som fell veldig i smak her i heimen. Lenge sidan me har vore så slappe, men jammen er det godt med sånne dager innimellom. Måtte berre vise bilde av den nydelige lille rosen som har fått være med inn. Det blomstere litt rundtom på rosebuskene ennå, alle får være med inn i en vase nå om dagen. Ha ein flott søndag!

4 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Her har det vært en heller aktiv søndag med tyttebærplukking, kjennes på ryggen, au, au! Ha en fortsatt fin avslappingsdag!:)

Jannicke sa...

Det er godt med litt slappe søndager av og til.. samle energi og krefter til uken som kommer!
Du spurte angående rammer rundt bildene mine. Jeg er faktisk ikke sikker hvorfor de kommer. Når jeg laster opp bilder på blogger, så kommer denne rammen automatisk..
Jeg vet noen har ønsker seg vekk fra denne rammen, så de vet nok hvordan man justerer slike ting. En av de er mi-Rachel, kanskje du kan gå inn og spørre henne? Hun hadde ramme, men fjernet disse..
Angående headeren min : Den lager jeg på Picnic... og den kommer uten ramme, aner ikke hvorfor.. er egentlig ikke så tekniske av meg ;o)
Ha en flott søndag videre! Klem J.

Noralill sa...

Så koseleg med blom på bordet. Veldig fin den tapetiserte boksen din òg...

Ha ein fin kveld, og hels alle!

FlorasFrue sa...

Kjempekoselig med søte blomster på bordet :)
Kjersti