tirsdag 1. september 2009

Arv

Vi har vert heldige å arvet litt forskjellig etter A sin oldemor, hun har flyttet i eldrebustad og hadde ikke plass til alt hun har tatt vare på igjennom et langt liv. Når vi hjelpte henne å flytte slo tanken meg, hvor mye kommer jeg til å ha på loft å kjeller når jeg kommer i hennes alder :-) Spørs om ikke det blir noen containere gitt ....... Denne fantastiske nydelige tapeten fant vi i et kott, var 4 ruller så jeg tok med meg 2 stk hjem. Planen er å tapetesere en del skoesker til A som hun kan ha på rommet sitt. Jeg har jo trålet en del loppemarkeder og kikket blandt annet etter vattdyner, Oldermor hadde 2 stk hun ikke skulle ha med. Ble kjempeglad når vi fikk de. Dette dynetrekket synes jeg var det fineste vi fikk, de er ikke ofte man kommer over så superfine retro dynetrekk nå til dags, planen er et lappeteppe i fremtiden en gang.... De var til og med 2 stk like, gjett om jeg ble glad når vi fikk de. Jeg har prøvd å finne butikker på nettet som selger fine retrostoffer, uten særlig hell egentlig. Så om noen skulle ha tips blir jeg veldig glad for det. Disse lysestakene plukka jeg ut av "søppeltilhengeren", første tanken var at de blir kjempeflotte med spraymaling, men nå er jeg litt usikker. Likte litt den gulbrune fargen så de skal få være gule en stund i allefall. Jeg var i fryktelig form når vi pakket ned for oldemor, vurderte lenge om jeg skulle være på sofaen eller bli med. Jeg visste jo at for de andre som skulle være med, ville alt som jeg ser på som skatter, bare være skrot. Jeg er veldig glad at jeg ble med, skal vise mer av skattene vi fikk, må bare få tatt bilder først :-) Må bare takke for alle fine kommentarer som dere legger igjen, setter utrolig pris på det. Er så kjekt å se at noen liker å følge med på bloggen min. Håper dere får en fin uke, her hos oss er høsten kommet skikkelig denne uken!

6 kommentarer:

Srinsessa sa...

Så stas at du gjorde mange flotte "funn" når hun flyttet ut, sikkert kjekt for hun også - at dere liker godt mange av tingene hennes (da ville jeg blitt glad ihvertfall).

Håper formen er bedre, og at vi sees snart !

Klem,

Jannicke sa...

Så koselige ting! Likte spesilet godt tapeten! Den blir sikkert flott og dekorativ på esker!
Ha en fin dag! J.

Thea sa...

For en flott tapet:)!!! Kunne tenkt meg å tapetsert en hel vegg med den jeg:) Kontoret eller gjesterommet eller... hehe.. som du skjønner likte jeg den.. rart at vi er så forskjllige igrunn med tanke på skatter og skrot. Jeg er ihvertfall enig med deg:)

Anne på Moseplassen sa...

det er artig med arvegods, hvite at noen har eid det, at det har historie. Det tapetet var jo helt vanvittig forresten :)

Noralill sa...

Hei og takk for sist.

Så utruleg fin tapet!! Og den vattdyna var heilt nydeleg! Supert å finne fine dynetrekk, når du har to kan du jo bruke dei som dynetrett òg...

Forstår godt du var fornøgd! Ha ei fin veke vidare, og håpar formen er stigande...

Hels alle!

Anne Kristin sa...

Så heldig du er, som fikk alt dette flotte! Du må vise meg hvordan du tapeteserer skoesker en gang - de blir sikkert kjempefine:-) Håper vi sees snart. Hilsen fra Arendal