mandag 26. januar 2009

Leker og slikt.....

Med småtroll i huset blir det fort fullt opp med leker, og det er jo hyggelig det. Men av og til er det litt ok å kunne gjemme bort alle lekene, slik at det ser litt ryddig ut rundt en. I hvertfall har jeg det sånn innimellom. Derfor måtte en endring til her om dagen, nå var jeg litt lei av å se på leker i poser og sekk i stua, en skikkelig kiste måtte til. Jeg hadde heldigvis en stående, hadde planer om at den skulle bli hvit før den kom inn i stuen, men det får vente til våren. Nå er det kanskje ikke så bra å vise bilde av vårt rotete hus på internet, men jeg tar sjansen :-) Er litt tom i hode om dagen, så det blir litt mindre kreative innlegg :-) Har en del prosjekter som venter på at jeg skal komme igang, men mangler litt gnist. Har hatt malepause et par dager, så lysekruna mi er ikke helt ferdig ennå heller... Nå ser jeg bare frem til interiørutflukt med bestevennino mi til torsdag, da skal vi besøke interiør butikker utenfor Oslo, trenger jeg si at jeg gleder meg stort! Håper å ha litt mer å blogge om utover i uken. God januar uke til dere alle!

4 kommentarer:

Henriette sa...

Kjenner til problemet med leker som hopar seg opp i stova. Det er jo helst der ungane vil vera. Veldig kjekt med ei kiste til å gøyme unna i. Har hatt ei slik i stova eg og;)

Ha ei flott veke.
Klem:0)

Noralill sa...

Kjekt å få rydda til innimellom, det begynner å dra seg til med leiker her òg no...Men eg håpar me klarar å gjere istand eit soverom til trulto snart. Då kan me flytte eit lass opp der.

Så kjekt å ha alle interiørbutikkane rundt seg. Kjenner eg er litt shoppe-sjuk...Men så var det desse pengane då...

Ha ei fin veke! Og klem vetlajento frå oss alle!

Hemmafruns hörna sa...

Känner igen mig själv... ja, en stoooor kista är nog lösningen, och kreativiteten kommer väl alltid i faser i livet, det är i alla fall min erfarenhet.

BeBe`s blogg sa...

Så lurt med den kista til lekene, og så har den jo såpass lett lokk, at det ikke er fare for å klemme småfingrene. Misunner deg den Osloturen, skulle gjerne hatt en shoppingtur til hovedstaden! Får ta meg en Tromsøtur snart, det er jo heller ikke å forakte!:)