torsdag 15. januar 2009

Siden sist...

Rapport fra skituren må jo til, den gikk over all forventnig. Lille A likte vedlig godt å gå på ski og vi voksne fikk kjenne litt på gamle kunster. Må nok innrømme at vi må øve litt til før balansen er tilbake som den var i vår ungdom. Men turen gav virkelig mersmak, så vi satser på å snart være i løypa igjen. Da vi kom hjem fra turen kosa vi oss litt i hagen, jeg tok litt bilde fra rim-hagen, synes det er så fint med rim. Siden alle julesviblene er ferdig blomstre og lagt vekk til sommeren, følte jeg at noe nytt trengtes, så nå er årets første krokus kommet i hus. Nå gleder jeg meg til lysere dager, er trist med alle disse mørke bildene. Nå er jo vi lovet masse snø; jippi!!, så det hjelper jo litt på.
God helg til dere alle

2 kommentarer:

Henriette sa...

Så kjekt med skitur. Her kan me berre drøyma om snø ser det ut for....Kanskje reiser me på fjellet i vinterferien. Hadde jo vore kjekt for ungane å få leka i snøen:)

Ha ein flott kveld.
Kem:0)

Anne Kristin sa...

Så heldige dere er som har fått brukt skiene! Her i Arendal har det regnet og regnet og regnet enda litt til hele helgen...:-( Fått gjort mye inne da! Vi har blant annet bestilt sommerhus i Danmark. Drar 20. juni og blir i to uker. Huset ligger like ved Århus, favorittbyen vår, og heller ikke langt fra Legoland mm. Vi gleder oss masse! MÅ bare kommentere bildene i bloggen din - de er utrolig flotte! Du er flink:-) Hils mann og barn!