torsdag 24. mars 2011

Lampefeber!

I helgen som var hadde vi en lampeutflukt, jeg og Handy på interiørshopping ilag er ikke noe godt utgangspunkt. Hverken jeg eller han har jo noe særlig mening om hvordan ting skal være, neida.... HA HA!! Det var noen øyeblikk der jeg ikke trodde vi skulle komme hjem med lamper i det hele.


Men er det noe vi trenger så er det nye lamper, dermed så måtte vi bli enige til slutt. Det klarte vi jammen og kom hjem med hele 4 lamper. Nå skal det sies at 3 av de var like :-)


Denne lampen ble jeg veldig glad i med en gang jeg såg den, så da var det å bli enige om hvor den passet best. Synes vi har funnet en fin plass til der den viser seg fint frem :-) 


Etter å ha vridd meg i rundt en time i butikken, endte vi opp med tre lamper av denne sorten. To plassert i vinduene og en på den nye tv benken i den nyoppussa "kosekroken". 

Jeg sliter med å ta avgjørelser på kjøp som jeg vet jeg må ha lenge i hus, da må jeg være 100% sikker på at jeg kommer til å like valget mitt lenge. 


Så disse lampene tror jeg at kommer til å være med oss lenge, de passer flott inn og gir kjempefint lys.

Da er spisestuen og kosekroken snart helt ferdig oppusset, nå gjenstår det kun å finne en fin vegglampe å ha innesrs i kroken, det klarte vi nemlig ikke å bli enige om ;-)

Begge lampene kommer fra Home & Cottage.

4 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Så herlig med nye lamper! Vi har også problemer med å bli enige i lampevalg - jeg trenger en lampe over sofaen, men vi liker ikke de samme... Best om jeg bare kjøper en uten at han er med, hi,hi :)

Ved en feil har du ikke dukket opp i bloggrollen min - NÅ er du på plass:)

God kveld til deg!
K

miss moon sa...

Nydelige bilder! Deilige farger! Lampene passet veldig fint inn.

Klokken på kjøkkenet vårt er av merket Karlsson, og er kjøpt på lille verket på Bærums Verk.

Ha en deilig sødag! Jeg titter gjerne innom bloggen din en annen dag!

Srinsessa sa...

Veldig lekre,gratulerer :-)

marit´s,,, sa...

Kjempr fin blogg , men hvor er du eller dere , kom litt nermere så skal jeg følge deg eller dere. God helg Marit,