lørdag 19. juni 2010

Lampefot før og etter

For en tid tilbake var jeg på loppemarked og fant denne stygge blå lampen, siden den kostet en hel 20 kroning tenkte jeg at ja ja, det går vel ann å prøve å fikse den opp litt.


Etter et ukjent antall lag med hvit spray maling ble lampen seendes slik ut. Planen er å kjøpe ny skjerm til den, men enn så lenge har jeg satt på en gammel ikea skjerm jeg hadde liggende. Jeg lurer litt på å kjøpe en av de flotte fargerike skjermene som Rice har, tror de ville passe fint både til lampen, veggen og skjenken.


Handy har vert grei og lagt inn ny ledning i lampen, bare synd at den ikke lyser. Dette er et hint til deg om at du kanskje viser frem elektriker kunnskapene dine en dag i nær fremtid.


Lampen er plassert på min gamle gode skjenk som er under oppussing, den får som dere skimter på bildet under her, samme gråfargen som skohyllen i gangen. Dører og skuffer er bare ikke helt ferdig malt ennå, så bilder av den kommer senere.


Dagen i dag er etter værmeldingene den siste kjøling og regnfulle dagen på en stund fremover. Så vi krysser fingrer for mange fine dager i båten i uken som kommer, vi er jo lovet over 23 varme, så da blir det kanskje litt bading og... :-)

Ha en fin julikveld!

5 kommentarer:

Jannicke sa...

Lampeskjermen ble jo kjempefin :o) Jeg slutter ikke å la meg overraske over hva litt hvitmaling kan gjøre!

Fortsatt fin søndag til deg :o)
Klem J.

Min stil sa...

Heisan du. Lampen ble jo kjempefin. Hadde sikkert gjort seg ekstra med en fargerik skjerm.
Ha ei fin helg.
:) Susanne

Ps. Kan du sende ltt varme nordover også... :D

DUNNISMoR sa...

For ein forandring! Lampen vart skikkeleg fin, synest eg:)
Hadde vore tøft med ein svart lampeskjerm, også...eller i ein eller anna gråtone, kanskje. Eller kva med ein av skjermane til Rie Elise Larsen; dei er så søte:) Vert spanande å sjå kva du velger...
Ha ei fin-fin veke!

små og store drømmer sa...

OI! Den ble superfin :)

illu-mina sa...

Den lampen ble lekker. Spraymaling er "gull."