søndag 1. november 2009

Ny tvbenk

Ettersom skjenken som tv`n stod på tidligere nå har blitt flyttet inn i spisestuen, måtte vi ha noe nytt til tv´n. Jeg ønsker meg egentlig et skap som den kan stå inni, slik at man kan lukke dørene, og da helst et skyvedørsskap. Men det er ikke så lett å finne, ikke har jeg planer om å haste kjøpe noe heller, så derfor ble min venn Finn.no redningen igjen.På Stabekk var det en som gav bort gratis et lite skap med skyvedører, den passet perfekt til tv`n, i tillegg fikk jeg skjult dvd og tuner bak dører, uten at en dør måtte stå åpen inn i rommet. Nå må jeg innrømme at etter å ha malt skapet, så får jeg ikke lukket dørene helt inntil, så det står litt åpent i hver ende :-)
Men men det fuker fint inntil vi finner en mer varig løsning.Litt avslørende hva vi gjør på en regnfull og trist søndag... Mor nytter sjansen til litt blogging mens Ole underholder A for en liten stund :-)Litt forskjellig skjuler seg halvveis inni skapet, en boks med perler og flasker til å servere vann i når man har gjester.

Håper du har bedre ver der du er!

1 kommentar:

BeBe`s blogg sa...

Mye fint man kan finne på Finn, jeg er titt og ofte innom og sjekker. Det siste vi kjøpte, var sofaen. Nå har jeg endel møbler jeg skulle ha solgt også, har bare ikke kommet meg til. Den tv-benken minner meg litt om et teak-skap med skyvedører som jeg har "tigget" fra min mor, har bare ikke henta den enda. Ha en fin dag!:)