søndag 22. november 2009

Album til pynt

Når vi var i Køben på sensommeren kjøpte jeg med meg litt fint innpakkingspapir, Rie Elise Larsen har jo så utrolig mange fine. Så får jeg litt sånn valgets kval på hva jeg skal bruke de til. Selvfølgelig kan jeg jo bruke de til å pakke julegaver, men da ser jeg jo ikke papiret igjen. Det berenser seg jo og hvor mange bokser til ting og tang A trenger....Så, mens jeg la bilder tilbake til 2007 i album, endelig! fant jeg ut at abummene kunne bli en pyntegjensted i stedet for å forbli svarte og bortgjemt i bokhyllen. Dermed ble de bekledd med papir og pynter nå opp oppå skapet på kjøkkenet. Nå står de å viser seg frem mellom en korg og et vinstativ. 
Av papiret som er til overs tror jeg det skal bli merkelapper til julegavene, håper å få begynt på det i kveld etter at A er kommet i seng.
Her hos oss er det høst for alle penga i dag, så etter å ha vert ute på tur i regnet slapper vi nå av i sofaen med pleddet. Deilig å være inne når det er møkkaver ute. 

Håper snøen snart kommer så det blir lysere og lunere ute. Det er jo koseligere å pynte til advent når snøen er kommet, er liksom ikke det samme når det er mørkt, vått og trist ute.
Uansett, advent kommer å jeg gleder meg veeeldig til å begynne å pynte. :-)

Ha en super duper høstsøndag!

2 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefint! Ble inspirert til å gjøre det samme. :-)

FlorasFrue sa...

Helt nydelig! Jeg elsker papir i nydelig kvalitet og mønster, dette ble vakkert!!
Kjersti