søndag 18. oktober 2009

Ny spisestue, endelig !

Da kan jeg endelig vise frem den nye spisestuen vår, vi har faktisk fått en stue til etter å ha byttet ut de store spisestuemøblene vi hadde, med en ny og mer hendig en. Først vil jeg vise et par bilder av hvordan stuen var... Slik er stuen blitt nå, lys og fin med en blanding av nye møbler og gamle retro møbler etter mine foreldre. 2 av veggene har fått ny farge, den er jeg veldig fornøyd med. Fant koden i et Rom123 blad i fjor som jeg har tatt vare på, malingen har nemlig vert planlagt leeeenge. Benken som er en arv etter mamma og pappa skal få en oppfriskning med ny maling, men det blir ikke før til våren igjen når varmen er her. Vurdere å gi dører og/eller skuffer en farge, men er litt usikker på hvordan det blir. Om noen har erfaring eller tips tas de i mot med takk :-) Det er litt tomt på veggene rundt spisestuen, men de skal de bli orden på etter hvert. Handy tok noen kjempefine bilder på Koster i sommer som vi vil blåse opp å henge på veggen. Gleder meg til det er på plass, forhåpentligvis før Julenissen kommer. Bord og stoler kommer fra Danerka i Danmark, vi har bestilt to par sorte stoler som skal stå på hver ende av bordet, de ser slik ut, de håper jeg og kommer før Nissen....
Bilde er lånt fra www.tononitalia.com
Fant dessverre ikke bilde av stolene i sort. Veldig kjekt med ny spisestue i disse tider når man går mot en tid med masse middagselskap, den kommer nok til å bli flittig bruk i julen. Vi er kjempefornøyde med både stoler og bord, å gleder oss til å bruke det masse fremover. Ha en super uke!

10 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Oj, snakk om forvandling. Det tunge og litt andektige ble byttet ut med lette og lekre møbler. Gratulerer. Dette ble virkelig flott!!!

Marit

Srinsessa sa...

Veldig fint det har blitt altså. Gratulerer ! :-)

Åpent hus sa...

Gratulerer med ny spisestue. Ja, det er som du sier: nye møbler - nytt rom.Stor forvandling. Kjempefint. Gratulerer! :) Prikken over i'en er vel en flott pendellampe over bordet, hm? Vi har god erfaring med et teppe under, også. For å "ramme inn". Nyt rommet og kos dere med middagsselskap! Og ha ei riktig fin ny uke.

Anonym sa...

Det ble kjempe fint! Ingen utfordringer medmiddagsselskap med så fine spisestue møbler. Kos deg i kveld!

FlorasFrue sa...

Så deilig!! Gratulerer med ny spisestue - stor forskjell på møblementet, så jeg forstår følelsen av å ha fått et nytt rom :)

Jannicke sa...

..dette ble flott!
Ikke rart du er fornøyd!
Slitan med ny spisestue :o)
J.

Anonym sa...

Er jo blitt kjempefint..moro med litt forandring

Lene sa...

Så flott det ble. Men bare ett spørsmål: Har du gitt bort den gamle spisestua på Finn? Var nemlig hos en venninne her om dagen, de har akkuat pusset opp kjøkkenet.Det "nye" bordet og stolene hadde de funnet på Finn og de så klin like ut som de gamle dine.

Anonym sa...

Så fint! Gleder meg til å se det. MM

BeBe`s blogg sa...

Det ble som ei ny stue, og mye lettere inntrykk! Grattis!:)