søndag 9. august 2009

Bokser og kopper

Til min store glede under vår København tur, kunne Handy meddele at han synes våre velbrukte IKEA plastkopper var stygge og at vi trengte nye. HÆÆ, hørte jeg riktig, skal jeg få kjøpe nye plastkopper til oss?? Hvilken lykke, jeg kunne nesten ikke få ned smilet. Jeg har såå lenge ønsket meg nye plastkopper og har siklet på koppene fra Rice i lang tid. Gikk sporenstreks til Grønlykke og kjøpte 6 kopper, men det synes Handy var litt lite, så da fikk jeg kjøpt 5 til, en av koppene er i barnestørrelse til A. Som om ikke Handy hadde gleda meg nok den dagen, mente han at vi og trengt en ny kjølebag til å ha med i båten (kjekt med båt altså). Jeg kjente at det rykte i kinna igjen, hvilken lykkedag dette var, jeg som har gått å smug kikka på grønn kjølebag fra Rice i 2 år uten å kjøpe den. Gjett om den skal kjøpes nå, den var utsolgt i Danmark så jeg håper å få tak i den her hjemme.
Bilde lånt fra Rice sine hjemmesider
Før vi dro til Køben kjøpte vi disse koppene til å ha i båten på Rafens, om du skulle kjøpe slike kopper så har jeg et tips, ikke ha de i oppvaskmaskinen, da deler de seg. Den lilla koppen vår ble ødelagt i oppvaskmaskinen, så da måtte jeg kjøpe ny. På Plint kostet disse halve prisen til hjemme. På Grønnlykke har de utrolig mange flotte bokser, en fikk bli med hjem, klarte ikke gå forbi den grønne boksen uten å ta den med. Boksen på toppen har jeg laget av gavepapiret som var på en av gavene A fikk til bursdagen, synes det var så fint så måtte bare lage en liten boks til lys med papiret. Til dere som skal til Køben om ikke så lenge, gled dere, er så kjempefin by med masse flotte butikker. Håper dere får en kanon tur.
Nyhavn fra sjøsiden :-)
God søndagskveld!

4 kommentarer:

Eva Cathrin sa...

hvordan i himmelens navn fikk du en mann til å foreslå slikt???? "er de ikke tett de vi har"..er reaksjonen jeg får om jeg vil kjøpe nye kopper e.l....
ha ei super uke, og hold han i det lunet...ka enn du har gjort...
hilsen fra havet

Jannicke sa...

Herlig når mannen foreslår slike ting!!
God start på uken i morgen!!

Klem J.

Anonym sa...

Heldig med mann du! Håper Igimannen er i samme humør når vi skal til København i november! Ha en fin dag!

Henriette sa...

O lykke! Tenk å verta oppfordra til å kjøpe nye koppar!!!! No skal det seiast at husbonden stort sett nikkar når eg foreslår slike innkjøp, men eg har til gode å høyra han FORESLÅ slike innkjøp:)

Ha ein flott dag.
Klem:0)