mandag 17. august 2009

Bedre seint enn aldri...

Jeg har i lengre tid snakket om å vise bilder av huset vårt etter at vi la ny panel og malte. Nå har jeg endelig fått ut fingeren å tatt bildene, må innrømme at huset nå har vert ferdig noen uker. Ett før bilde av hvordan veggen var, de var skikkelig ille, jammen på tide at vi fikk fiksa på dette. Inngangspartiet vårt er blitt helt nytt, veggene her var svarte tidligere, så vi er velidg fornøyde med at det er blitt så lyst. Vi valgte å beholde tilbygget svart, det var jeg litt glad for når jeg måtte ta 5 størk med hvitt over svarte.Denne kroken var og svart før, i tillegg har verandaen i 2. etg blitt helt ny. Planen på sikt er at verandaen nede og skal få likt rekkverk, men får bli en annen gang. Alt i alt er vi veldig fornøyde med hvordan huset ble, og ikke minst at dette store prosjektet er over. Man skulle tro at en etter et slikt prosjekt satt og kosa seg på verandaen, smilte over tanken på å være ferdig med prosjekter. Nei da, ikke vi. For øyeblikket står det en gravmaskin i hagen, steiner og jord over alt. Nå er det prosjekt uteboder som er i gang, vi håper å ha et hus til ved før snøen kommer. Kanskje det kommer noen bilder av det prosjektet underveis og :-) Ha en fin uke!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint huset er blitt! Deilig å være ferdig med et slikt stort prosjekt!

Jannicke sa...

Litt av en jobb dere har gjort! Men utrolig viktig også!!

Ha en fin tirsdag! Klem J.

Fröken Fräken sa...

Jag kan bara säga, att vilket jobb ni har lagt ner - men fint har det blivit också. Och det är väl lika bra att starta upp nya projekt när man ändå har ångan uppe? ;-)

Therese sa...

Skal si dere har stått på ja!!! Vet godt hvilken jobb det er og hvor lite gøy det begynner bli på slutten, men resultatet ble utrolig bra da:)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人