torsdag 23. juli 2009

Bursdag siden sist

Vi har feriret bursdagen til lille frøkna siden sist, hun fikk en fantastisk fin krone laget i barnehaen av en av onklene der. Jeg er imponert hvor flink han er til å lage kroner til barna. Kaka blei laga av Besta, men pynta av meg. Bestillingen var jordbærkaka så da ble det jordbærkaka. Bursdagsbarnet selv spiser ikke kake, men må jo uansett bestemme kakene i sin egen brusdag :-) A er ikke kommet i prinsesse eller rosa verden ennå, så dermed får jeg bestemme farger og pynting av bord. Jippi!!! Green Gate i papp og blomster fra hagen kom på bordet, sammen med litt jordbær og moreller. Håper dere alle har en fin sommer. Nå er vi lovet mer sol og varme, håper bare det slår til. God torsdagskveld!

2 kommentarer:

Jannicke sa...

Gratulerer på etterskudd!! For en flott kake! Sikker på den smakte minst like bra som den så ut!

salatskålen er av merket Bruka. har kjøpt den på en kjøkkenbutikk på Lagunen her i Bergen. Kjøpte den for et par dager siden.
Klem.

Noralill sa...

Gratulera så masse med vel overstått!! Me har pakke her, men den er dessverre ikkje kome i posten enno...ting tek tid...Ei kjempefin kruna frå barnehagen, og ei flott kaka frå besto! Veldig kjekt at det finnes slike papp-GreenGate...såg veldig fint ut!

Håpar på solgløtt me òg...