søndag 2. november 2008

Søndag

Det såg så fryktelig kaldt ut ute i dag at vi måtte kose oss med en kopp kaffi alle tre etter frolost. Lille A er en skikkelig kaffi kjerring, så da må jo hun få en kopp og, skulle bare mangle.

Halvveis nedi kaffikoppen ble vi invitert til onkelen og tanten til Lille A, så da var det bare å hoppe ut av kose buksa og i dusjen. Ut i tåkeheimn med oss :-)

Vi gikk oss en fin tur i kulden, godt og kjenne det river litt i nesen igjen. Er litt godt med skikkelig kulde og vinter synes jeg. Håper det holder seg og ikke blir regn og surt igjen. Er så mye lysrer å finere ute når snøen ligger.

Var en liten interiør tur på fredag, jeg og "Handyman" var på utflukt og da fikk jeg han jammen med meg på en int. butikk. Hadde masse fint, men jeg begrenset meg til en ny blomsterpotte. Orkideen fikk vi i gave sist helg etter julekortfotografering av venners barn, den passet perfekt i den nye potten. Var litt fornøyd med den.

En flott uke til alle!

2 kommentarer:

Jorunn sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min. Det er så kjekt å oppdage nye blogger synes jeg :o)
Du må absolutt få med deg noa noa outlet ja, jeg fikk dessverre ikke anledning :( Men her er adressen; Langelinie Allé 6
Så kan du bare google noa noa outlet og da får du det opp!!
Ha en fiiiiiin uke!
Klem fra Jorunn

Srinsessa sa...

Hei,
Lekker blomsterpotte da !
Er spent på hva du skal sette igang med av prosjekter nå før jul ? :-)