fredag 25. juli 2008

Sommer og sol

Nå har endelig sommer skikkelig kommet her på østlandet, har visst kommet i resten av landet har jeg og hørt. Vår gradestokk viste over 30 grader kl 10 i dag, så det er jammen varmt nok. Litt for varmt for vår lille frøken, så hun ligger slapp i sofaen og ser på Mummi. Da nytter mor sjansen til å vise frem litt nye bilder av blomster fra hagen. :-)
Klatrerosene mine har andre runde med blomstring nå, de er utrolig fine. Spesielt nå når jeg endelig har fått en hvit mellom de to røde.

Har og noen flotte stilkrose som bare må vises frem, noen av de kommer nok i vase på bordet vårt i dag, da vi skal ha grillgjester. Synes det er veldig hyggelig med blomster på bordet, spesielt når vi koser oss ute.

I år har vi fått til litt grønnsaker i hagen, noen i potter og noen i hjemmelagede "krybber". Min kjære samboer er svært så "handy" av seg, og stiller alltid opp med sine kunnskaper når jeg vil ha noe laget. Og godt er det, ellers hadde ikke mye blitt gjort.
Vi har allerede høstet både paprika og agurker, det smaker uten tvil alltid bedre med hjemmeprodusert.
Ja da har jeg fått vist frem litt mer fra hagen vår, håper noen synes det er kjekt å følge med. :-) Tusen takk for kommentarer jeg har fått, veldig moro. Er jo fortsatt veldig ny i denne bloggverden, så knoter litt men, regner med det kommer seg litt etter hvert. Ha en flott sommerdag i solen!

2 kommentarer:

Noralill sa...

Hei på deg! Ja no er me heime att i varmen...phu! Nei eg skal ikkje klaga, det er godt me får skikkeleg sommarvarme! Fine roser du har då, veldig fint med dei kvite saman med dei raude... Eg er ikkje minst imponert over produksjonen av grønsaker...

Ha ein fin dag! Klem vetla-tutto frå meg...

Anonym sa...

Hei blomster dama! Veldig flott side du har her, mange fine bilder:-) Skal følge med utover høsten hva som dukker opp her.

Snakkes,

Hilsen M