søndag 23. september 2012

Høst

Da har høsten kommet skikkelig, vi har fyrt i peisen og de små ser på video på en rusken søndag. Far i huset hviler etter en kjekk sammenkomst for å feire de 40 i går.

Jeg har endelig fått litt bloggelyst igjen, eller, den har jo aldri vert helt borte, er bare tiden til det som hart vert litt vanskelig å finne.

Men nå når det blir litt mer innetid fremover, håper jeg at bloggen blir oppdatert litt oftere. (den setningen tror jeg har vert litt gjenganger i det siste :- ))


Vedkassen er ny av året, men tror ikke den er vist frem her inne, nok en gang Handy som har snekret. Den er stor og god, slik at vi slipper å fylle den så ofte, ikke minst er den tett!! I motsetning til kurven vi hadde tidligere.

I dag har jeg ENDELIG lagt sofaen vår på finn.no, ny er på vei denne uken. Bilder kommer når den er i hus, bare vi får den inn døren........

En fin søndag til deg!

3 kommentarer:

Srinsessa sa...

Åssen sofa har du kjøpt ? :-) send gjerne bilde på mail.

God kveld, og gratuler jubilanten fra oss i Lystadsvingen.

Anonym sa...

Så flott vedkasse. Herlig farge!
Klem

Unknown sa...

In this manner my buddy Wesley Virgin's story begins with this SHOCKING and controversial video.

You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get anything they want.

As it turns out, these are the exact same secrets tons of famous people (notably those who "come out of nowhere") and elite business people used to become wealthy and successful.

You've heard that you use only 10% of your brain.

Mostly, that's because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

Maybe this conversation has even occurred INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about seven years back, while riding a non-registered, beat-up bucket of a vehicle without a driver's license and $3 on his banking card.

"I'm absolutely fed up with going through life check to check! When will I become successful?"

You've been a part of those those types of conversations, right?

Your very own success story is waiting to start. All you have to do is in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER