mandag 5. desember 2011

Litt jol i ståvo

Endelig er det advent og vi kan pynte så smått til jul, jeg pleier være litt kjip med pynten til lillejulaften kommer, men litt må man jo ha.


Litt pynting av en kvist fra hagen med noen søte små julekuler, enkelt med dekorativt. Denne skal få være med å pynte bord til helgens julebord med gode venner.


Disse hjertene pleier ikke komme opp i adventstiden, men hadde tenkt å endre på det i år. Enn så lenge ligger de på vent til jeg får kjøpt tegnestifter, noe som ser ut til å ta litt tid :-)


Ute har vi omsider fått opp reinsdyrhornet som har vert en tur tilbake på vestlandet i mellomtiden. Handy Manny trodde nemlig han skulle være lur å slippe å få et horn på huset, ingen som er lettlurte i dette huset.....


Den ble litt kul synes nå jeg, så lyser den opp i en mørk liten krok der Hedvig tar ettermiddagsluren, så da har den en funksjon og :-)


Adventstaken er av den litt mer kjedelig sorten i år, enkelt å pynte med konglene har vi plukka i skogen. Tallene vi laget i fjor har bare blitt satt inntil lysene, men den gjør nytten sin, den lyser litt for oss hver dag.

4 kommentarer:

Srinsessa sa...

Åh, så koselig - gleder meg veeeldig til lørdag altså, å se dere og huset "live".

Anonym sa...

Kreativ jolapynt, du e flink! Gleder meg stort til laurdag:)

Lottemora sa...

Herlige detaljer!

Ønsker deg en fin kveld

Klem
Lotte

FlorasFrue sa...

Jeg syns du pynter elegant:) Morsomt med reinsdyrhorn - med lys:))
Kos deg i helgen!
Klem