mandag 18. mai 2009

Ein tur i steinrøysa

Når me var hjemme på vestlandet i begynnelsen av mai, var jeg en tur oppi steinrøyse. Sammen med noen som hadde god kjennskap til denne steinrøyse selvfølgelig. Å gjett om det var mye flott som har blitt kasta opp i gjennom. Eg fekk med meg blandt anna desse to sink bøttene. Er flotte som blomserpotter. Så når mamma var her sist veke, blei dei fyllt med peoner og ranunkler. Gleder meg til de begynner å blomstre. Oppi røysa låg og denne gamle industrilampen, jeg synes den er helt super fin og kunne godt tenkt meg å pusse den opp å hatt den inne. Men så har det seg sånn da at jeg må liksom ta litt hensyn til at Handy har noen meninger og da :-) Å for å si det slik så har vi litt forskjellig mening om hva som er fint og ikke. Han har til og med tilbudt meg peng til å kjøpe meg en ny lampe, bare jeg ikke henger denne opp noe sted inne. Ikke skjønner jeg det :-) Men inntil videre ligger den på lager i garasjen, kanskje en dag får jeg pusset den opp slik at til og med Handy synes den er fin. Sinkbaljen fikk jeg av mamma, den var ikke oppi røysa. Den har blitt fyllt med henge pelargonia i friske farger. Skal få ein fin plass i hagen berre med blir ferdig med husprosjektet vårt. Ting står liksom litt på vent i hagen til vi er tilbake fra ferie. I dag har det vert skikkelig møkkaver her hos oss, regna fra morning til kveld. Jeg har vert litt håndtlanger for naboen i regnveret, vi prøver å ha litt framdrift selv om Handy er i Bergen på jobb til onsdag. Planen er jo at vi skal være ferdig med de to langveggene innen vi drar til syden om lørdagsmorningen. Jeg har trua på at vi skal klare det. ;-)

7 kommentarer:

Laila sa...

Hei.
Kom innom bloggen din via litt omvegar. Så koselig du har det her.

Har også ein lidenskap til gamle spann og baljer, og har vore på samlingsferd sjølv.
Dei blir heilt supre med blomster i.
Ei fin veke ynskjer eg deg.

Hemmafruns hörna sa...

Å! Zinkbaljor är vackert. Önskar att jag hade flera, men bara att se på dina bilder gör att jag känner mig rik. Den här tiden är härlig!

Anonym sa...

Zink og rosa blomster er en fantastisk fin kombinasjon. Så heldig du er som har fått tak i de fine zink tngene!

Noralill sa...

Hei, ja du veit jo kor du kan sende den lampen, om de ikkje vil ha den...hihi...

Ha ein kjempefin ferietur! Det nærmar seg vel avreise...blir litt misunneleg på sydentur akkurat slik været er no...pøsregn..

Miss.T sa...

Flotte funn !!!

liven sa...

Så heldig du var med disse funnene da!!
Synest det er så koselig å plante i slike gamle saker!!
Fant selv en gammel zinkpanne i fjor...den har jeg plantet fioler i!!
ha en fin helg og god tur til syden:o)

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社