fredag 30. desember 2011

Stjerner i sikte

Dårlig med alle juleinnleggene jeg skulle skrive før julen satte inn, ble liksom aldri tid. Julen er vel overstått og arbeidslivet har kommet tilbake. Men nå er det snart nyttår, men før det skal vi ferie Hedvig sin aller første bursdag. Det skal vi gjøre i dag siden vi skal bort på nyttårsaften som er dagen hennes.


Disse søte små nissejentene har gitt oss julestemning i år, nå skal det sies at samtlige har knekte ben da det har blitt smakt på, flyttet på og ellers godt brukt av begge de to små.



Etter inspirasjon fra andre fine bloggere har jeg prøvd meg på stjernelaging, det endte i en stjernevegg over sofaen vår.  Det ble faktisk veldig dekorativ og enkel julepynt synes jeg. Har allerede mange nye stjerne planer :-)

Håper du får en fin nyttårshelg!

fredag 9. desember 2011

Årets julekalender

Årets kalender er ny av året! Den er snekret sammen av Handy (som nå har fått tilnavnet Manny) og malt av meg, som vanlig når vi har noen småprosjekter her i huset. ;-)


Stjernen er laget av finer og "malt" med glitterlim, gjorde veldig susen.


Naturlig nok er den ikke full av gaver lengre, noen av gavenen har ikke kommet opp enda heller. Men til neste år blir nok denne fullere, tenkte å ha samme kalender til begge jentene og bare har forskjellig papir på gavene. Så slipper vi henge to kalenderer på veggen. :-)

GOD helg til deg som kikker innom!

mandag 5. desember 2011

Litt jol i ståvo

Endelig er det advent og vi kan pynte så smått til jul, jeg pleier være litt kjip med pynten til lillejulaften kommer, men litt må man jo ha.


Litt pynting av en kvist fra hagen med noen søte små julekuler, enkelt med dekorativt. Denne skal få være med å pynte bord til helgens julebord med gode venner.


Disse hjertene pleier ikke komme opp i adventstiden, men hadde tenkt å endre på det i år. Enn så lenge ligger de på vent til jeg får kjøpt tegnestifter, noe som ser ut til å ta litt tid :-)


Ute har vi omsider fått opp reinsdyrhornet som har vert en tur tilbake på vestlandet i mellomtiden. Handy Manny trodde nemlig han skulle være lur å slippe å få et horn på huset, ingen som er lettlurte i dette huset.....


Den ble litt kul synes nå jeg, så lyser den opp i en mørk liten krok der Hedvig tar ettermiddagsluren, så da har den en funksjon og :-)


Adventstaken er av den litt mer kjedelig sorten i år, enkelt å pynte med konglene har vi plukka i skogen. Tallene vi laget i fjor har bare blitt satt inntil lysene, men den gjør nytten sin, den lyser litt for oss hver dag.