søndag 24. juli 2011

Vondt

Tankene går til alle de som er rammet av den grusomme tragedien i Oslo og på Utøya.

Vi priser oss lykkelig over at Espen som var på jobb i VG huset er like hel.

Vi tenker på de som ikke har sine lengre.

Alt er bare helt uvirkelig.

fredag 22. juli 2011

Feiande flott 5 åring!

For litt sidan feira me vår flotte Alida sin fem års dag, den blei behørig feria med flotte gaver og kaker i flere slag etter ønske fra jubilanten.
  


Til bursdagen lagde jeg og mamma kake til henne som overraskelse, noe som ble litt for mye spennende nesten. Må jo bare vise den frem her, finishen er nok ikke noe særlig å skryte av, men det brydde ikke bursdagsbarnet seg om, det er jo det viktigste. Sånn på avstand ser den jo grei ut :-)



Ho blei veldig lang i maske når Bratz dukka ho fekk av favorittsøskenbarnet på vestlandet stod midt oppi ei kaka. Ho blei faktisk stum eit øyeblikk, det er ikke ofte det skjer når det gjelder denne pratemaskinen :-) Så at kaka var suksess var det ingen tvil om, ikke var den noe vanskelig å lage heller.


Anbefales å lage for andre som skal feire prinsessene sine :-)

Ha en flott helg i regnveret, her østpå høljer det ned!

mandag 18. juli 2011

Fine blomar

Nederst i hagen vår, der ingen ser, er det en fin stor buske som vokser i gjerdet mellom oss og naboen. Er jo synd at den er der nede hvor ingen ser den, så fin og rosa som blomstene er.

                                 

Jeg synes nesten den er finest før blomsten kommer helt ut, i hvert fall på nær hold.





 
Jeg har dessverre ingen ide om hva busken heter, vet bare at jeg skal ned å klippe noen flere greiner til å ha inne og :-)

søndag 10. juli 2011

Mmmmmoreller

Når me flytta inn på Hosle fikk me morelltre i innflyttingsgave, i år for første gong har me klart å få frukt på treet som me kan eta og ikkje trosten!


I fjor hadde me nett på feil tre!! og årene før der rakk me aldri å ha på nett før alle morellene var vekke.


Alida strekte seg så lang ho var og plukka alle ho fekk tak i, dei ho ikke rakk fekk ho god hjelp til å få ned :-)
Det er gode helgemorningar når dei startar med plukking og eting av eigne heimelage moreller på verandaen i fin sol, Hedvig (6mnd) slukte innpå som om ho aldri skulle ha ete anna.


Årets fangst var ikkje av dei største, men så er ikkje treet stort ennå heller. Vi satser på fleire moreller til neste år :-)

Fin veke til deg!