søndag 28. mars 2010

Danmarkspåske

Så har påsken kommet på skikkelig, vi har lengta litt etter desse dagane da årets påske betyr en ferietur for oss. På tirsdag reise me til Ålborg i fire dager og gleder oss veldig. Skal kose oss med dyrepark, badeland, shopping og god mat, tar gjerne imot shopping tips på gode interiør butikker....
Håper bare veret blir litt bedre enn de har spådd.


Vi har jo derfor en god unnskyldning for å kose oss med litt påskegodt i dag :-)


Siden vi vanligvis pleier å være på vestlandet hele påskene har vi ikke noe som ligner på påskepynt. Men nå er de riktige farge kjøpt inn og skal forhåpentiligvis bli til noen kyllinger etter hvert. Vi skal 4 timer på båt frem og tilbake til Danmark, så da har vi god tid til slikt.


Ønsker dere alle som kikker innom en super fin påske med sol og appelsiner!

torsdag 25. mars 2010

Ser du hva dette er??

Dagen i dag har blitt brukt til å få ferdig rommet til A som har vert under oppussing i ca 2,5 år. Ting tar tid, men jeg endrer jo smak annen hver dag og da er det lurt å tenke nøye igjennom hva en gjør, ellers lager man seg fort mye arbeid :-) Men nå endelig nærmer deg endelig ferdig.......

I et forsøk på å gjøre noe litt annet, har jeg laget noe av den super fine tapeten vi arvet etter oldemor. Endelig har jeg fått tatt den i bruk!


Ser du hva jeg har laget?


Jeg ser at det kanskje kan være litt vanskelig å se, men det er da et forsøk på og laget er halvt tre. For ikke å lage et for stort "bilde" og litt for enkelhetskyld laget jeg ikke et helt tre! :-)


Et litt nærmere bilde av tapeten så dere kan se hvor fin den er, litt rosa jentefarge er det jo og.
Passer fint til alt det lilla som A er veldig glad i.

Har gjort litt mer nytt på rommet og, tenkte å vise dere den stilige kua og grisen bla som bor på rommet hennes, men det får bli på neste innlegg.

Nå er det kvelden her hos oss, etter en aktive arbeidsdag på oppussingsfronten.

onsdag 24. mars 2010

Livstegn

At det skulle ta nesten to mnd før det kom et innlegg igjen fra meg var vel ikke helt etter planen. Men livet har fart litt hardt med oss i det siste, så det har ikke vert mye blogglyst, men nå er den heldigvis tilbake.


Sammen med blogglysten kom og trangen til litt forandring, derfor ny bloggtittel og heading. Kan vel hende at jeg legger litt mer sjel i headingen etter hvert. Men enn så lenge blir den med litt vårinspirert perleblomst. Har vel egentlig hatt lyst på nytt blogg navn lenge, "blomster i hagen" passer bedre på de som har en hageblogg enn meg som har litt lett blanding av hage, interiør, håndbeid og litt reise.

Godt å være blogger igjen :-)